Mint Tea

Colors of Autumn



You know, nothing eye-opening, that everything takes me quite long time. Obviously, because the nice autumn broke into the awful, grey and drizzly weather, which is best to outsleep. Like a bear. They are pretty intelligent. I wanna be a bear. Until Christmas... just kidding x). Don't like the idea of being furry at all. However, I would like to spend this time in bed, instead of going to school and freaking out of every single task I've been late with. Even the thought is painful. Need a chocolate! Right now!

By the way, here is song from Monča. The girl, who called me out for photoshooting the Olšans cemeteries. (Sound strange x_X) Kinda apposite - listen.

Viete, nie je to nič prekvapivé, že mi všetko trvá celú večnosť. Zjavne, pretože tá pekná jeseň sa zmenila na to hnusné, šedé a mrholivé počasie, ktoré je najlepšie prespať. Ako medvede. Sú celkom inteligentné. Chcem byť medveď. Do Vianoc... len vtipkujem x). Zas tak veľmi sa mi predstava chlpov po celom tele nepáči. Ale aj tak by som rada túto dobu strávila v posteli, miesto toho, aby som chodila do školy a panikárila z každej práce, s ktorou som pozadu. Už len tá myšlienka je bolestivá. Potrebujem čokoládu! Hneď teraz!

Tu je inak pesnička od Monči. To dievča, ktoré ma vytiahlo fotiť Olšanské cintoríny (ano, aj v slovenčine to znie divne :D). Celkom výstižná - počúvajte.

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you! :) I appreciate it!

Flickr Images

Akékoľvek šírenie obsahu stránok tohoto blogu a jeho publikovanie je bez súhlasu autora zakázané. Používá technologii služby Blogger.