Mint Tea

Summer is coming...

Nuž blíži sa leto a i keď na Slovensku asi veľmi teplé nebude. Dovolenka v horúcom Toskánsku je už ale zaplatená a mamina ešte uvažuje o Last Minute na Cyprus. Takže sa musím vyzbrojiť letnými vecami. Moj list z pred dvoch mesiacov vyzeral nasledovne:

1. Biele sako
2. Ružové/biele boty - Oxfordky
3. Vojenská bundička
4. Béžový háčkovaný sveter
5. Biele tielko - približne takto vyzerá
6. Béžové kraťasy
7. Koralové šaty
8. Bielu košelu bez rukávov

A keďže sa blíži leto, tu je pár letných pesničiek: tu a tu a tu (tri divožienky, ich hudba ma vždy uchváti) a tu. :) Trochu OldSchool. Ta posledná je kvoli jednému funny videu s Gaspardom Ullielom. Odvtedy na nej ulietam a vždy keď ju počujem, tak musím tancovať. Aj teraz! Aha tuto.

Vojenská budnička z Promodu, kupovaná za odmenu
Háčkovaný sveter z Reserved
Vypredané a príliš drahé poštovné :( snáď nájdem nejaké podobné.
Dlhookukované šaty z Pull&Bear - tu

Nedá sa o mne povedať, že som márnivá nákupná maniačka. Práveže je to so mnou úplne naopak. Každú vec, ktorú si chcem kúpiť si najprv nájdem na internete a behom pár dni podvedome skúšam, či sa mi to stále páči. Vždy keď si spomeniem a kliknem na odkaz a stále mám dobrý pocit, tak si ten vyhliadnutý kus oblečenia idem kúpiť. Potom som ochotná ísť po vybraný kúsok aj na druhý koniec Prahy. Kamarátka Bodloš by vedela rozprávať. Z Václaváku na Chodov, kde som si sveter rezervovala v Reserved až na Černém Moste. Kto pozná Prahu, vie že je to presne na druhej strane. Ale čo, stálo to za to. :) Sveter mám a ešte ku všetkému za polovičnú cenu, lebo bol z výlohy. Takže toľko k mojmu nakupovaniu.

Tak ako aj knihy, aj oblečenie patrí do mojho života. Nie je to žiadna duchaplná téma na rozhovory, ale je to súčasť mojho sveta a tu je pár kusov oblečenia, ktoré si ešte plánujem dokúpiť, než odíjdem na  dovolenku. Zoznam sa mimochodom zmenil, pretože niektoré veci som si rozmyslela, že ich nepotrebujem nutne, niektoré naopak. Naušnice sú takým výstrelkom, pretože stále nosím jedny a tie isté.

Košielka z Pull&Bear - Aha tu
Pierka zo Stradivariusu - tuto

Plavky zo ZARY - tu
... a tu
Taška s fotoaparátom - tu
Sandálky od tiaľto - ZOOT

Mojim najobľúbenejším obochodom je inak asi Stradivarius. Vždy si tam niečo nájdem a z 90% tam majú alternativné kusy k tomu, čo si nájdem v iných obochodoch. Napríklad moje koralové šaty z Pull&Bear (tieto) majú v Stradivarius takto. Alebo sveter z Reserved - tento vyzerá vo verzii S-s takto. A ďalej - vysnívaná bezrukávová košielka v P&B - aha a v S-S takto. Okrem toho SAKO!!! a  KRAŤASY! Len škoda, že už tie kraťasy nemajú. Ani sako vraj. :( Kto zaváha, nežere, že ano. Tak keby ste niekto, ktokoľvek, vedeli kde by som niečo podobné dokázala nájsť, sem s tým. Odmením vás čokoládou! ^_^

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Víš jak jsem fňukala, že bych nemohla ty sandálky nosit tak..jsou absolutně boží! A možná až Tě s nima uvidím, nenápadně si je vypůjčím O:)
    Taška moc pěkná, jednoduchá, ňuňatá :3.
    A víš na co se těším nejvíc? Až sem postneš fotky sebe v těchto hrozně roztomilých věcičkách (neptej se jak jsem k tomu došla, ale přjdou mi prostě kawaiiné), protože to znamená, že bude víc příspěvků :3 ..and like more..

    OdpovědětVymazat
  2. Sandálky dúfam budú hneď, ako ich znovu objednajú, pretože mám veľké labky a moje číslo je momentálne vypredané. Taška bude čochvíla (budúci týždeň ju objednám) a ostatné tiež tak nejak postupne hádam. :) A isto, šak ma poznáš, vyfotím všetko :D Som mimochodom potešená, že sa ti páčia! ^_^ ďakujem ďakujem za schválenie :P

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nejvíc zalíbilo asi to sáčko. Hned jako první. Musím se však přiznat, že neznám snad ani jeden ze zmíněných obchodů... No, důvod je poznat.
    Souhlasím se Schar a taky tě chci tě v těch modelech vidět a klidně nejen na fotkách, ale i osobně. A ta taška s fotoaparátem, to je přesně něco pro tebe. ♥

    OdpovědětVymazat

Thank you! :) I appreciate it!

Flickr Images

Akékoľvek šírenie obsahu stránok tohoto blogu a jeho publikovanie je bez súhlasu autora zakázané. Používá technologii služby Blogger.