Mint Tea

New Look


After all those glasses, I've felt like I would rather go to eye surgery (what didn't change at all, but the urge was far too significant before), 'cause I thought they didn't suit me well and I felt stupid, I finally found those, bit bigger and kinda geek, but I love them so much. That feeling of confidence of wearing glasses with ponytail is back (I hate loose hair in my face or how the hell they are calling it in english), even greater, especially because I was afraid of even look at thick frames (My face didn't look like it could possibly handle something THAT distinctive. See? It's the thing of lack of self-confidence in general... or what, so hopefully you can easily imagine, how grateful I am.. and well, back to story line -> ) Mum took me to one woman she already knew from last shopping-spree with my sis and both of them helped me to pick up those cat-eyes. They ARE different than any other I used to wear, so I guess it's a big change, but it's just a matter of time to get used to it. At least that's what I believe in for you xP. Anyway, I hope you already like them :) 

Moreover, I spent weekend with my daddy and we went checking on our sweet cottage, which is still in successfull progress of reconstruction after burning-up. He has been proceeding on his cycle trail, while me and Evka went for a hike. Me with camera, of course, so you can be looking forward for new post full of photographies. See ya!

Po všetkých okuliaroch, v ktorých som sa cítila, že by som ďaleko radšej šla na operáciu očí (čo sa síce vobec nezmenilo, ale vtedy to nutkanie bolo ďaleko väčšie), pretože som si myslela, že mi veľmi nesedia a cítila som sa v nich hlúpo, tak som konečne našla tieto, trochu väčšie a ako pre šprta, ale ja ich zbožňujem. Vrátil sa mi ten pocit sebavedomia pri nosení copu (neznášam rozpustené vlasy, lebo mi lezú do tváre). Ešte viac vzhľadom na fakt, že som sa doteraz bála vobec pozrieť na hrubšie rámy (my xicht nevyzeral, že by zniesol niečo také výrazne. Chápete? Holt nedostatok sebavedomia, asi... takže si snáď viete ľahko predstaviť, aká vďačná za ne som, ale späť k veci -> ) Mamina ma vzala k jednej ženskej, ktorú poznala už z predošlého nakupovania brýliek s Terez a obe mi pomohli vybrať tieto cat-eyes (mačacie oči) - tak volajú ten štýl okuliarov. Sú iné než tie predtým, takže to je asi veľká zmena, ale časom si všetci zvyknete. Aspoň v to verím. I keď dúfam, že už ste si ich stihli oblúbiť :)

Okrem toho som strávila víkend s tatinom. Išli sme skontrolovať našu úžasnú chatu, na ktorej stále prebieha rekonštrukcia po tom nešťastnom vyhorení. Tatino si kopkal trail a ja s Evkou sme sa vybrali na prechádzku. A ja s foťákom, samozrejme, takže sa možete tešiť na nový príspevok plný fotografií. Pa!

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you! :) I appreciate it!

Flickr Images

Akékoľvek šírenie obsahu stránok tohoto blogu a jeho publikovanie je bez súhlasu autora zakázané. Používá technologii služby Blogger.