Mint Tea

Christmas markets



As an reaction to my latest report, I've got Vitamins... with message :D (Anti-reindeer-Rudolfian tablets or how to prevent red nose from blowing). They are from Remy, who is, coincidentally, Veronika as well. I really have absolutly common name. So what, it is normal for me being naive. But back to Remy. She is funny, talkative a mordant (Im lucky in meeting this kind of people, right Žužmi? :*), she is into cosmetics and parfumes, and lame in dance. And I like her. Lately, we promised ourselves to go on Chritmas market on Old Town Square and have ... trdelník ^ ^. To our disappointment, it was disgusting. My was torrid, burnt, without any taste, and Remys was unbaked. So next time, we will go to underground station Andel, it's better there, they say.

Ako reakciu na moj posledný post som dostala vitamíny... so správou :D (Antirudolfie tabletky alebo ako predísť červenému nosu zo smrkania). Sú od Remy, ktorá je, zhodou okolností, tiež Veronika. Vážne mám absolútne obyčajné meno... Ale čo, som naivná, to nie je nič nové. Ale späť k Remy. Je zábavná, zhovorčivá a jízlivá (nepoznám slovenský ekvivalent a sarkastická nie je to správne označenie.)(Mám šťastie stretávať takýto typ ľudí, však Žužmi? :*), zbožňuje kozmetiku a parfémy, a je tanečné drevo. Mám ju rada. Nedávno sme si slúbili, že pojdeme na vianočné trhy na Staromák a dáme si trdelník ^ ^. Na naše sklamanie bol nechutný. Moj bol spálený, suchý a bez chuti, Remyin bol nedopečený. Takže nabudúce pojdeme na Anděl. Tam je lepší. Vraj.

 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Úplně jako první, NE. Trdelník je na Andělu naprosto NECHUTNÝ, stejně jako svařák, který chutná, jakoby do něj načůrali ti poníci co tam strašili ještě nedávno (taky mrchy, málem nás kousli). V každém případě, hrozně se mi líbí, jak jsi pojmenovala prášky, to je ňuňaté a jelikož se mi po století čekání načetly i fotky, musím říct, že jsou opravdu umělecké (y)

    OdpovědětVymazat
  2. Okej! Ďakujem za echo, aspoň zbytočne nevyhodím do vzduchu ďalších 50kč x) a je vobec niekde dobrý trdelník? Či si zas budem musieť počkať na hody v Bratislave... ? Tie lieky pomenovala Remy ^ ^ a vďaka za kompliment. Keďže som to fotila bez statívu tak to mohlo byť aj horšie :D

    OdpovědětVymazat

Thank you! :) I appreciate it!

Flickr Images

Akékoľvek šírenie obsahu stránok tohoto blogu a jeho publikovanie je bez súhlasu autora zakázané. Používá technologii služby Blogger.