Mint Tea

Wishlist



I'm sooo modest. I wish,... 'cause the Christmas is coming and everybody ask me, what I would be happy to get, so I wish to get those. "Just" a sweather, leggins, books (oh yeah!) and absolutely sweetly, enchantingly a irresitible cotton candy smelling cream! Awww, I adore it! And the lens for my Canon, well, you know... 
"Dear Jesus, I really wish to get this Canon Lens 50mm f 1,2. If you check this, you will find out, I'm really modest. See the "You could be interested in"? Lens for 86k czech crowns? I fit with my wish into the average cost of lenses for cameras. Sooo if you could be so kind ... O:)." 
And the reply?... 
"Dear Veron,... f*ck off..."
... :D just kidding. (Sorry for speaking cheaply) That lens is something like maybe-in-the-far-future present. But who told, I can't dream?

Som naozaj skromná. Prajem si,... pretože idú tie Vianoce a každý sa ma pýta, čo by ma potešilo, takže si prajem dostať tieto veci. "Len" sveter, leginy, knížky (ó áno!) a absolútne sladko, kúzelne a neodolatelne cukrovo-vatovo vonajúci krém! Awww, zbožňujem ho! A ten objektív pre moj Canon, nom, viete... 
"Milý Ježiško, naozaj si prajem dostať tento objektív 50mm f 1,2 pre Canon. Ak sa pozrieš sem, zistíš, že som naozaj skromná. Vidíš to "Mohlo by Vás zaujímať? Objektív za 86tisíc kč? Zmestím sa do tej priemernej ceny objektívov pre fotoaparáty. Taaakže, ak by si bol taký láskavý... O:)." 
A odpoveď?... 
"Milá Veron,.... nasrať..." 
... :D len žartujem. (Pardon za to sprosté slovo) Tento objektív je niečo ako niekedy-v-ďalekej-budúcnosti-splnené-prianie. Ale kto povedal, že nemožem snívat?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Víš, co se občas stane, když je člověk blbej a řeší kraviny? Zapomíná komentovat. Takže, než se opět vžiju do své role věrné čtenářky..
    PROMIŇ!
    A můžeš mi říct "Fuck off, Erin" ale prosíím, don't.
    K Tvému článku, jak si můžeš jen tak vybrat? Prostě.. je.. legíny, jů, Ty si budu přát k Vánocům! (Boží, btw) Takže si zasloužíš můj obdiv, já to absolutně nedokážu. A kvůli tomu krému mám chuť na sladké. Achjo. Aanyway, krásný wishlist, až vyhraju loterii a budu multiultra bilionář a královna světa, tak Ti ten objektiv koupím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nebudem, ešte by som odohnala svoju jedinú návštevníčku, to tak :D Inak s mojim výberom to funguje dosť komplikovane :D Neboj sa, trvalo mi celkom dlhú dobu rozhodnúť sa čo, prečo a odkial x) Len na ten krém si musím počkať, ho vypredali -.- a to posledné si niekam musím zapísať, aby som ti to mohla keď tak pripomenúť :D

    OdpovědětVymazat

Thank you! :) I appreciate it!

Flickr Images

Akékoľvek šírenie obsahu stránok tohoto blogu a jeho publikovanie je bez súhlasu autora zakázané. Používá technologii služby Blogger.